Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap, må bra, njuta


Vänskap utan dess like !!

Tänk att få uppleva denna vänskap, gemenskap, kärlek

här inne bland oss alla som får ditt "hjärta" att stanna till när du

loggar in och ser dessa rader...


Man blir helt salig, blundar och önskar man stod bredvid denna människa

och kan ge henne en varm kram som Tack för att DU är DU!!

Denna hon ger mig en sån glädje med sina dikter och alla vackra bilder!!

Kan just DU förstå vem du är??

Jag fick ett svar av dig igår som jag ska "rama in" !

Min dotter ska få sin "gåva" som du delgav mig!!

Jag önskar jag fanns hos dig nu...men en vacker dag kommer jag!!

Massor med värmande kramar !!

Från din "goa vän" härinne!!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-22 06:27



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Så mjukt fint ömt och kärleksfullt skrivit av dig, du är duktig!
2013-08-24

  ResenärGenomLivet VIP
En härlig text att läsa...
2013-08-22

  Skogsfen.
Oj, oj...vilken fin dikt blir alldeles varm i hjärtat. Du om någon sprider glädje.
Ha en glädjefylld dag du soliga jag.
Kram från Skogsfen.
2013-08-22

  Ljusletaren
Nämen Soliga jag ... nu får du mina tårar att rinna. Rörd flera gånger om ... varmt tack för vacker bild och vackert foto. Du är en sådan fin och glad levnadsmänniska och tack för att just du är som du är ... fylld av mänsklig och närvarande go värme/ kram
2013-08-22

  Lars Hedlin
En vacker värme förmedlas kärleksfullt här ;)
2013-08-22

  PPQ
wow vilken fin text
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP