Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta leken





Långsamt rispade han med kniven mot hennes strupe
Lät den vandra längs med hennes kropp
Hon darrade och slöt sina ögon
Ville inte se hans mörka blick

Sakta sakta närmade han sig hennes inre
Letade sig in med kniven
Det gjorde ont
Hon skrek

Öppnade sina ögon
Dom var panikfyllda med tårar
Han hånlog åt det han såg
Sedan släckte han lampan

Viskade i hennes öra:
Nu min lilla rara ska vi leka
Om du förlorar vinner jag
Och vinst för mig innebär förlust för dig
Vi ska leka Tysta leken




Fri vers av Tess74
Läst 264 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-08-22 14:23



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
som en brutal deckare! skulle funka skitbra som intro till en bok (?)
2014-12-05

  Lars Hedlin
Verkligen bra gillas!
2013-08-22

    ej medlem längre


ruggigt bra detta
griper tag
2013-08-22

  Lotta Th
Starkt och otäckt bra.
2013-08-22

  Kaptenlöjtnant
låterv lite hårt..

but if u like it...


2013-08-22

    ej medlem längre
Brutalt bra!!!
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74