Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Originaltitel, Att vi inte ska älska innan du far är lika hånfullt som om solen inte skulle gå upp en morgon..


Ska vi inte ska älska innan du far (2013)


Du har levt vid min sida
nu i snart två månader
att se dina prickiga trosor
på mitt streck värker

du säger att jag inte kan se dig
kanske är det så, kanske inte
du gör dig svår, ryggen fri
jag med, när allting brister

jag får mina utbrott
av längtan och uppdämd åtrå
det är som om vi lever i en sagobok
ingenting blir någonsin sant

men du måste förstå min kära
att hur många gatlopp vi än sprungit
du för dig, jag för mig
så är min kärlek för dig

absolut och alltid..

äkta...




Fri vers av Järnkatten
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-22 20:06



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Ajjj!
Det gör ont i mig
När det gör ont i dig!
Du skriver så vackert
Om kärleken,
om smärtan


2013-08-23

  agneta pichler
vacker smärtsam text
om sann kärlek
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten