Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haltar





Jag haltar fram
På grus av kärlek
Smärtsamt och hårt
Försöker inte falla
Stenarna formas under mig
Fotsulorna blöder
Och jag blundar hårt




Fri vers av Tess74
Läst 204 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-22 22:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och känslosam
2013-08-23

    ej medlem längre
Den berör.. "stenarna"...
blir plötsligt formbara..
2013-08-23

  Carina Bendix
Berörande..så kan det kännas ibland. Bra beskrivning.
2013-08-22

  Juliuz Caesar
its a hard walk..
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74