Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina läppars vagga

 

Över din andedräkt

vill jag vila min morgon

höra vinden susa

min längtan över jord

 

ur nattens drömspel

söker jag mig åter

till ditt sköte

 

bara där kan jag få

dränka min lust

i dina läppars vagga.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-23 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP