Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter-Haiku X


En strut av nattsnö
på termometerns hjässa

Rullgardinen ner






Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 669 gånger
Publicerad 2006-03-07 14:04



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
\"en strut av nattsnö\"
vilken superformulering
2007-02-27

  Fredrik P. VIP
Fin närbild och oväntad händelse som ger liv åt haikun.
2006-03-09

  ia VIP
gillar denna! :)
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet