Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem är svensk, vem är jag, vem är du?


I LOVE EUROPE!

Din historia
imponerar
min underbara
dotter.

Ditt DNA
har färdats
från Nederländerna
Achtkarspelen
och det
urCurianderska arvet
via
Hamburg
Stockholm
och St Petersburg
(som var svenskt på den tiden)
till Estland (Dagö)
som också var svenskt då det begav sig
vidare
genom Sovjetunionen
ner till
Ukraina
och Odessa
vid Dneprs utlopp
i Svarta Havet.

Där det bodde i 150 år.

Din farfar föddes
sen på vägen
mellan
Ukraina och Sverige
och växte upp i
Freiburg im Breisgau
i södra Tyskland
med en mamma
som föddes
i Venedig

häftigt!

Men för 12
år sedan
just idag
föddes DU

i JÖNKÖPING

och det CURIANDERSKA består

mer HISTORISKT än någonsin!

 
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!


P.S Så inte är det väl konstigt att vi älskar Aruba, ett land inom konungariket Nederländerna.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-24 02:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara Aruba
The Island of Love
Let's get back soon
2013-08-24

  Nina.H
En härlig födelsdagshyllning..
nog är världen liten.. våra
anfäder fanns lite här och var.

2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP