Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbesök








någon frågar en annan
hur vet du att vi alltid ska hålla varandra som nu?
de sitter i samma badkar i en villa
deras vatten gungar

himlen är röd när solen sjunker, säger en av dem
jag har storlek 40
jag är 34 år gammal
de obetalda räkningarna finns på köksbordet











Fri vers av Anachronism
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-24 07:57



Bookmark and Share


  madinsane
med dessa 8 rader beskriver du min största rädsla.
2014-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Anachronism