Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ta farväl

Jag ser bara blöta löv på asfalten
Vackra löv i alla möjliga färger
Vinden blåser igenom kläderna

Och du
Du tar min hand i din

Du gör ett tafatt försök
Liksom för att fånga min blick
Men jag vill inte hålla kvar

Jag vet att jag måste sluta låtsas om det där

Så jag säger att jag måste gå
Du kanske aldrig kommer att förstå




Fri vers av enklarader
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-24 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enklarader
enklarader