Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är först när det blöder som det gör ont

Det har gått trehundranittionio dagar

Och hur jag än gör så står jag fortfarande kvar

Jag står kvar där du lämnade mig

och jag hatar mig själv för det.




Fri vers (Modernistisk dikt) av enklarader
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-24 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enklarader
enklarader