Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen till kalaset

Välkommen till kalaset
Där finns det glasstårta
Och där kan du ställa dina skor
Din mamma hämtar dig klockan fem

Hela havet stormar
Är en rolig lek
För barn
Musiken spelar (Hits for kids)
Strumpfotstramp runt stolarna
Och när det blir tyst
Sätter du dig snabbt!

Om en stund tar stolarna slut
Var sitter jag då?

Glasstårtan är slut
Kalaset också
Och jag väntar med skorna på fötterna
På att min mamma ska hämta mig

Klockan är långt efter fem…




Fri vers av Hon Kallar Mig Gud
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-24 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon Kallar Mig Gud
Hon Kallar Mig Gud