Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten bit av himlen

Du är som om en liten bit av himlen
Fallit ner i min öppna hand
Du är som om paradiset släppt ifrån sig det
Som gör det till en lustgård
Och lagt det framför mina fötter
Du är som om en jätte tagit tag om
Hela klotet, lagt det i en juicepress
Och klämt fram det absolut godaste
Finaste
Varmaste
Gulaste
Och mest välgörande

Du är som om alla dagar före dig inte fanns




Fri vers av Hon Kallar Mig Gud
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-25 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon Kallar Mig Gud
Hon Kallar Mig Gud