Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte lönt

Inte mycket kvar att rädda,
Som är kvar att bråka om
Den framtid som behövts bekämpas
Bara kom

Föga lönt att demonstrera,
Ingen vits med nån protest
Festen den är redan över,
Du var aldrig bjuden gäst

Var finns poängen när ett fåtal,
Höjer rösten, kämpar, slåss
När en blind majoritet
Skiter löst och fast i oss

De som pratar om att rädda,
De som orkar stå emot
Har alltid måst vara beredda
Kallas drägg och idiot

Var för sig och mer åt mig
Ingen orkar hjälpa dig
Nya kåkar, dyra resor
Intet vill man neka sig

Nej, det är kört nu, sluta ila
Allting borde redan hänt
Att mänskosläktet går till vila
Blir det bästa som har hänt




Bunden vers av Hon Kallar Mig Gud
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-25 18:09



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Bra fångat om något som tyvärr är lite för sant
2013-08-26

  Maria Sundelin VIP

2013-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Hon Kallar Mig Gud
Hon Kallar Mig Gud