Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

me

 

det går inte fram
tuggatuggatuggatuggatuggatugga
ner ner ner ner för helvete
ge det till mig
tuggatuggatuggatuggatuggatugga
ner ner ner ner för helvete

det finns inget bakhåll längre
inga baktankar
bort bort bort bort bort
tänka nej ner ner ner 
tuggatuggatuggatuggartuggatugga

för varje sekund jag andas
kommer döden allt närmre
tuggatuggatuggatuggatuggatugga
håll om mig
ner ner ner ner för helvete

gröna gör alltid mer ont än oskyldiga blå
ingen vet
hur mycket jag försöker
bort bort bort bort bort
glömma
hur det kryper runt golven
tuggatuggatuggatuggatuggatugga
ner ner ner ner för helvete

286 är inte en siffra
utan det är det där som är längre bort
än jag nånsin kommer vara
nära

det går inte fram

 




Fri vers av Sanningsägaren VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-25 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP