Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lätt i nästa steg

vem har fyllt min kropp med smärta
andas. rensar.
andas mer
och ler.

vem har hängt den tunga ålder
runt min hals
går. springer.
och gången övergår i dans.

vem har laggt mig här
fallen, skjuten
hittar inte ut
blyutgjuten

lätt i nästa steg
vingarburen
ser mig från ovan
cirkel är sluten






Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2013-08-25 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP