Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan sömn, vaken dröm

Smek varje imperfektion på min hud
Aldrig varit tryggare än då

Stilla mitt sinne och röst
Ge mitt tunga huvud frid
När det vilar mot ditt bröst
Ge mig lugn ge mig eufori

En sång i ditt hjärtas takt
En nalkande sömn; jag är i dess makt
Allt blott en dröm, du är min änglavakt




Bunden vers av isgrim
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-25 21:23



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fint. Jag tycker du kan lägga till kategorin rim på denna...jag läste din fråga, men jag är urkass själv på alla dessa olika textgrupper, men rim kan jag. ;)
2013-08-26

  träsnidaren
Lite som en psalm. Fint
2013-08-25
  > Nästa text
< Föregående

isgrim
isgrim