Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet på en soptipp

Mitt liv är förstört, jag hatar alla människor.
Mitt hjärta är för skört, kom igen nu, slå.

Men blodet flyter trögt, precis som alla människor.
Mitt hjärta är förstört, så det kan du få.




Bunden vers av isgrim
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-26 14:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oerhört gripande text!
Känner med dig
Här inne finns det många fina hjärtan du kommer att se
Tack för att du delar med dig!
2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

isgrim
isgrim