Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tömmer arkivet på gamla dikter...


Blodigel

Du
en varm smekning
Samförstånd bortom orden
Min guldglittrande ljusstråle
Min fristad
i en värld av rivande törnesnår

Känner du samma fristad i mig
Mitt Hjärta?
Eller äter jag av din kärlek
som blodiglar
på ett däggdjurs knäveck
Ditt blod
mot mitt
Din alldeles egna vampyr
i natten




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-01 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima