Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21 dagar och 2 veckor


Jag är ledsen
att jag tappat mina färger
att min värld är grå
liksom den aura jag utstrålar
Jag är ledsen att jag inte räcker till
att jag blivit opålitlig
som ett marsväder
Jag är ledsen att jag drar er med
ner i mitt mörker
med min kalla avstötande mimik
som jag inte förmår lyfta
Jag är så ledsen
men det finns ett hav av tårar
som skvalpar över vid var rörelse
Jag är en drunknande
Hjälp mig...




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-31 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima