Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När Satan Djävulen själv är enhetschef på de sociala myndigheterna kan man lika gärna ge upp...


Kuvad

De jävlarna fick mig till slut
striden är över
finner inte kraften att kämpa mer
de är för starka
jag för svag
uppgivenheten råder
ser inget hopp
ingen mening
inget kommer ställas till rätta
på länge länge än
och jag kan inte fly det onda
för jag måste finnas kvar
för de som finns hos mig
och för Liten
när Liten kommer tillbaka
när ordningen är återställd
när vi som älskar
får lov att återförenas




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-26 11:28



Bookmark and Share


  peter markurth
nej ga ALDRIG upp, allt går
2013-08-26

  peter markurth
stark
2013-08-26

  SatansSon VIP
han är i redaktionen på poeter.se oxå, satan djäulen
2013-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima