Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara lite





Dina kyssar som slukade mig
Smakade ljuvligt
Jag blev våt som havet
Doftade lika
Du drog i dig mig
Sniffade
Smakade på mig
Min kropp i din makt
Du och jag
Hade sönder varandra
Men bara lite




Fri vers av Tess74
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-26 12:34



Bookmark and Share


  peter markurth
som ljus vind, bra
2013-08-27

  Carina Bendix
Bra skrivet. Kan tolkas både fysiskt och känslomässigt..
2013-08-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert, Nattens Drottning!
2013-08-26

    ej medlem längre
väldigt fint skrivet!!
"bara lite...
2013-08-26

    ej medlem längre
"Men bara lite"
Snyggt. Kärleksfullhet.
2013-08-26

    ej medlem längre

Het sensualism ..
2013-08-26

    ej medlem längre
"men bara lite.." yeah, right

Morr!
2013-08-26

  Lars Hedlin
Så som passionen kan vara !
2013-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74