Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TV reklam

Jag tänker inte måla mina redan obefintliga läppar
för att någon kanske ska lägga märke till dom och
kanske vilja kyssa mig som jag sett på tv reklamen

Jag tänker inte köpa den där kjolen som ska visa mina ben och
som då kanske får någon att vilja ta på dom, som jag sett i Tv reklamen

Jag tänker inte spöka ut mig och glida in förväntansfull och lycklig
på något nattöppet ställe och då kanske bli uppraggad
av någon som jag inte känner som man oftast blir i Tv reklamen

Jag tänker sitta här i soffan och vänta med allt som är jag och hoppas på att någon knackar på min dörr som jag sett i Tv reklamen





Fri vers (Fri form) av Yarissa
Läst 516 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-26 16:17



Bookmark and Share


  Nina.H
Härligt slut.. lite dubbelt
om TV:ns onda o goda.. :)
2013-08-30

    ej medlem längre
Underbart sött-salt
bitter-ljuvt
"ord-alster".

("ord-alster, vilken
korkad kommentar från mig,
såg den nog på TV-reklamen
där ´ingen kan prata svenska

eller alla talar svenska
eller varom säger...)

fin dikt, menar jag!
2013-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa