Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtat ditt lugn

 

I kvällens månljus

ser jag din siluett

 

runt mina tankar

i nattens oro

har jag längtat ditt lugn.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-26 18:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den är fin Peter..
2013-08-26

  peter markurth
snyggt flyt, bra avslut
2013-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP