Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dömd till döden

Kom och ta del!

Förtryck dödliga regeringstid
Galningar blivit galen
De hatar och föra oss smärta
Blodtörst i deras ögon
Komma högt på tortyr, gråter
De hatar och terrorisera
De offrar

De försöker bryta min vilja
De hävdar rätt att döda
Min värld står stilla
Förlorad i helvetet
De försöker göra mig rätt
En tillfångatagen
Ingen anledning till varför
Allt jag försöker är att överleva
Världens bortgång

Fastkedjad i mörkret - Skrikande för ljuset!
Dödsbäddad smärta för att rädda mitt liv



De behöver inte vård, stänger de sina ögon
Sparka bort våra mänskliga rättigheter
En värld avhumaniserat
Nu berätta för mig ... hur många gav sina liv?
Hur många måste dö?
Dödad av officiella lögner
Med stjärnor och ränder

Mot slutet av mina dagar
Min frihet kommer brinna likt facklor
Smärta och ilska - döda allt ljus!
Mörkret kommer ... eviga natten

Dömd till döden, helvete
helvete






Fri vers av Vnordin
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-26 18:56



Bookmark and Share


  peter markurth
starkt
2013-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Vnordin
Vnordin