Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borde måla tavlor i starka färger...

...för i all min gråhet
river känslorna i klaraste rött
blått och djupaste svart
Det blixtrar gula kulor runt
vargar med dreglande käftar
tillbakahållna av bleka skepnader
med ihopbitna ansikten
Det växer stormhattar
mot stormande himlar
Jorden myllrar av maskar
och skimrande baggar
träden piskar ilsket i vindarna
och bland grenarna bygger kråkorna
bo av törnen
där under
inuti




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-27 14:51



Bookmark and Share


  PPQ
mäktig
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima