Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krav

Jag har försökt
men det går inte

Min ork är
borta
zero
gone
zipp
noll och intet
den ligger på minus

Jag önskar du kunde se min sida av saken

Jag har
vädjat
grälat
sagt upp bekantskapen
tagit tillbaka

Vad krävs
Av dig
Av mig
Av oss
För att få ett slut




Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-27 12:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du fångar en obehaglig verklighet.
2013-08-28

  Rise Little One
Det finns inget tydligt svar för detta... Man är ibland inte så stark som man tror...
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP