Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma

Jag ser dig på långt håll
din så välbekanta gestalt

Du kommer emot mig och
jag går dig till mötes

Vi står mitt för varandra och
jag ser kärleken i dina ögon och
det gör mig alldeles varm inombords

Mitt hjärta slår fort
häftigt
mina kinder rodnar av någon anledning

Ditt leende får mig att smälta
din hand mot min kind och
när vi står där med armarna om varandra
är allt så rätt

Jag är hemma




Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-27 13:49



Bookmark and Share


  Rise Little One
Texten andas samhörighet...
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP