Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunden

När stunden för saknad

kväver

hjärtats flykt

 

När stunden för längtan

kräver

hjärtats närvaro

 

När stunden för sanning

dagas

hjärtats trohet

 

Då har jag öppnats

och

lämnats i din famn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@ Mia Sedvall2013-08-28




Fri vers (Fri form) av Mia Sedvall
Läst 302 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-28 10:43



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Riktigt fin va den
2013-08-29

    Anachronism
Riktigt snyggt och stilrent.
2013-08-29

  stig wikman
VACKER
OCH
DRÖMMANDE
POESI.

love that . ( applåd )
2013-08-28

  aol
känner här en underbar närhet värme,
2013-08-28

  Lars Hedlin
Så vemods vackert!
2013-08-28

    ej medlem längre

Så oerhört vacker ...
2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall