Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skördat rågfält

 

 

Skördat rågfält när vinden är lagd

kajors flykt över vida nejder

                            

klänning av bomull dras i spetsar

blåtonad klint plockas i famn

 

 

 

Ensam tas strået i handplockad krans

händers vilja i smeksam beröring

 

rörd av kontinentens  saltade vatten

mantlad av hägringens doft

 

 

 

Tiders spelrum nalkas i horisont

färgskalan rämnas vid jordskorpans kant

 

förkroppsligad i skönhets natur

ännu är dagen i månfasen stilla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@ Mia Sedvall2013-08-28

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Mia Sedvall
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-28 11:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fint ;)
2013-08-28

  aol
verkligen vackert insiktsfullt skaldat här vännen,
2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall