Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittad Dikt 1

Rösten är förd till sin höjd
den brister
Näven tappar form
viker ut sig
tonen gömmer sig kvar.




Fri vers av Rhizome
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-09 23:21



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
griper tonerna.
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Rhizome
Rhizome