Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömfröig

Din själ skickar signaler
jag kan se på dina ögon
hur det driver mig
jag kan se på din hand att den skakar
det är som vi vaknar
solen lyser in
bryter igenom ditt hår
mellan fingrar skiner din telefonen
du är ett ärr som består




Fri vers av Rhizome
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-17 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rhizome
Rhizome