Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Damm

Perioden fäller sitt byte
då dunsar kadavret ner i marken
takten återuppstår i dammet
tingets rädslor leviterar iväg
bitar av faktum huggs ner
universum komprimeras
och en tornado av substanser flikas upp
rytmen stegrar bland stoftet 
ser hur tiden kräver sina offer 




Fri vers av Rhizome
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-26 02:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rhizome
Rhizome