Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full och kåt

Du log mot mig

Jag tog det som en invit


Jag nästan sprang fram till dig

Alkoholen hade tagit över mitt förstånd

Och jag kysste min äldre klasskamrat



Så mycket äldre än mig

Men vad gjorde det?



Jag drog in dig på toaletten


Du ville vänta


Men jag kunde inte



Du ville inte


Men jag var tvungen

Jag vet ju vad som krävs



Och inte kunde du stå emot




Fri vers av ErikaRoos
Läst 455 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-08-28 16:07



Bookmark and Share


  PPQ
naket och något som många säkert kan känna igen sig i
2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos