Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt min heta puls

 

Som ängens mjuka

sveper du din kärlek

runt min heta puls

 

Jag plockar bladen

från din blomning

och smyckar natten.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-28 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP