Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig, med dig

 

Du sa att månen var min

Och att allt var möjligt

Du sa att jag inte skulle ångra mig

Och att framtiden var vår

Du fick mig att tro

på något jag tvivlat på

Jag trodde dig

Gav dig allt

och lite till

Du fick min själ

Jag släppte in dig

till obesökta rum

lät mitt hjärta slå i din hand

 

Och nu har jag så svårt att förstå 

Varför du lämnar mig

 

Jag rämnar

Förbannar

Famlar

Förtvivlar

Räds 

detta nu

 

Utan dig

med dig

 

 




Fri vers av Undine
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-30 02:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så skör!
så vacker!
Tack!
2013-08-30

  Lars Hedlin
Din text berör!
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine