Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såpbubblor

Det finns sällan något så ljuvligt
som att komma upp
när du varit i botten
Att sakta som en curlingsten
glida fram på såphala fotsulor
och allt det kvicksilvertunga bottenskrapet
som tidigare tjockade sig i kroppens ådernät
porlar nu brusande fram
fyller kärnan av mitt jag
med kvittrande lust
lust till kärleken
lust till konsten
till musiken
lust till det dansande, levande, fantastiska
livet...

Lätt som en dunfjäder
Lätt som en såpbubbla
Lätt som helium

Lätt...

Lätt...

Lätt...




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-10 20:12



Bookmark and Share


    Max Poisé
Ibland är det bara sinnet som krävs att se skillnaden!
Tack för en tänkvärd text!
2016-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima