Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mindfullness

Är det så att igår inte är viktigt
inte heller imorgon
utan idag är allt som gäller
att livet ligger i det lilla ögonblicket
du har i din hand
precis
just
nu
att kunna finnas
i djupa andetag
i ett stilla varande
med hjärtats taktfasta slag
Där finns friden
och lugnet
när samhället, livet och tillvaron
stormar förbi
som ett skenande tåg
låt det rusa
Stanna kvar
Stanna upp
Lev




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-31 11:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint...att ta vara på de små ögonblicken...
2013-08-31

  SatansSon VIP
den var fin. snyggt komponerad. man upplever fart.

2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima