Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Et dikt.


Tovet

Tovet ull i mot den skjøre motbakke

Som i sin skjørhet alikevel virket så tung


Men med vektløse vinger flyr du i dine tanker

Og før du vet ordet av det

er du der

du alltid ville være


Blant silke og kashmir



- Og tovet ull ble blott historie




Fri vers (Modernistisk dikt) av Nina.K
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-30 13:06



Bookmark and Share


  aol
finstämd underbar skrift vännen,
2013-08-31

  Christer Foghagen VIP
Finstämd och relevant! Bra, jag gillar den.
2013-08-30

  Federico Romano
Stämmer, jeg var i Dantes Inferno bare en uke sen, men nå är jeg på veg till något nytt, kanske mera Brunello og Chianti, spekeskinke og Etruscer en Kashmir, men snart der om du sköner Svorsk..
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K