Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Et dikt.


Ruge

Jeg går med underlige føtter
langs elvebredden

Mot nord jeg ser


Et skue for øyet

Langt der borte skimtes noe

det er som et abstrakt maleri

likt livet iblant


Vandrende inn i noe som ligner et kunstverk
der alt blir til ingenting og ut av ingenting kommer - noe

...

Det ruges på ord

det ligger i jord

Når våren så kommer

det stiger til himmels

Som langstrakte landskap

med åpne armer

Et skue for øyet


- Et lekent syn på livet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Nina.K
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-30 18:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag gillar hötorg, men jag tror att jag förstår lite av vad du menar.
Abstraktionerna står våra egna själar för. Allt filtreras genom det individuella kalejdoskopet. Välan. Rätt så. Det gör oss till unika personligheter.
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K