Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan kom först

 

Känslan kom först

fyllde i blindo

alla utrymmen

 

Darrbent illamående

ville jag protestera

riva sönder

kasta bort

 

Sedan kom insikten

 

Något fattades

den fantastiska

föreställningen:

 

Närvaron 

 

 

Den äkta

 

sårbara

 

närvaron

 

 

 




Fri vers av Lärling
Läst 411 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-08-30 22:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vacker!
Känslosam!
Tack!
2013-09-03

  La Magnólia VIP

Mild och finstämd ...
2013-09-01

  Maria Sundelin VIP
Känslokaos på hög nivå
2013-09-01

  Linda CH VIP
Finstämd, skör och vacker!
2013-09-01

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra text...tänkvärd...
2013-08-31

    ej medlem längre
Mm, känslan kom först...
2013-08-30

  Angela Bohlin VIP
Mycket vacker...
2013-08-30

    ej medlem längre
Fantastisk text. Berörande.
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling