Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus i mörker

Mörkare tider det nu går emot
Snart du vill nog förstå
Att ljusare stunder kan nå vår bot
Vi vill säkert bli två
Om att längtan och saknad hinner ta fart
Och innerlig är vår tröst
Av färgsprak och skimmer, vi kommer att snart
Läggas på en bädd av höst




Bunden vers av amolunda
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-31 14:18



Bookmark and Share


  anathema VIP
Fina rader. Gillar dina rim. De sista två raderna är verkligen färgsprakande.
2013-10-22

  klio
Fint skrivet :-)

2013-10-05

    ej medlem längre
Fina rader...
2013-09-13

  Knickedick
Ja fy för det som ligger framför oss
2013-09-02

    ej medlem längre

Mycket vackert diktat
tycker mycket om de två sista raderna
2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda