Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sleepless mind






Jag kysste dig i sömnlösa nätters yrsel
Blundade stilla
Där i min hjärna spelades filmer upp
Några var orgasmiska monster
Slukade mig i fyllan av sömnlöshet

Jag kysste dig igen
Du såg på mig
Höll för min mun och åt upp mina zombies
När jag väl somnade drömde jag om kärlek
Stark som krydda




Fri vers av Tess74
Läst 179 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-01 10:49



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Surrealistisk och omtumlande som en feberdröm
2013-09-02

  Lars Hedlin
En mycket bra dikt som gillas ;)
2013-09-02

  Carina Bendix
Hade ni rökt hasch? ;) hahaha, skojade bara. Bra skrivet! :)
2013-09-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vacker och speciell dikt!
2013-09-01

    ej medlem längre
Originell och väldigt suggestiv

Bokmärks
2013-09-01

    ej medlem längre
bravo T!
2013-09-01

  Rozsi.kovacs

vilken spännande text
2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74