Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom tid och rum





Jag fastnar i tid och rum
Suddar ut bilder
Dom som tränger sig på
När jag vill kyssa dig
Smaka på din tunga
I min mun

Jag fastnar i tid och rum
Suddar ut minnen
Dom som tränger sig på
När jag vill knulla dig
Smaka på din kuk
I min mun




Fri vers av Tess74
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-01 11:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra ;)
2013-09-02

  Carina Bendix
Rakt på sak som vanligt! Bra!
2013-09-01

    ej medlem längre
Ha ha, fränt och ärligt, right on the nose, som vanligt.
2013-09-01

    ej medlem längre
övertygar!
2013-09-01

  Tabac VIP
Härligt orädd text, sånt gillas!
2013-09-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Hög igenkänningsfaktor i dina ord!
2013-09-01

  peter markurth
fin, realism
2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74