Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smuts





Jag hittade dig
Bland bråte och skräp
Någon hade kastat dig

Du var trasig

Tog hem dig och tvättade av din smuts
Sedan lekte jag med dig

Ännu smutsigare blev du
Med mig




Fri vers av Tess74
Läst 179 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-01 11:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Dirty mind ;)
2013-09-02

  Carina Bendix
Evil girl..;)
2013-09-01

    ej medlem längre
Intrigerande. Lekande.
2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74