Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fria människor är levande människor


GayLord generationen.


I tider
av HBT
och HBTQ
frågor
vill jag slå
ett slag
för gamla fina
svenska namn
som Åsa-Nisse
Maj-Björn
och

Lasse-Maja

men för att
vara helt korrekt
slår jag ett slag för

Hassan-Naadyia

Mustafa-Evrim

och

Yusuf-Pelin

också.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 548 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-01 12:58



Bookmark and Share


    Malin Samuelsson VIP
Gilla & tummen upp för denna härliga text!
2013-09-16

  Ergo Summa
Klockrent!!
2013-09-06

  Tess74
Love it! Och som du skriver: Fria människor är levande människor. Läs gärna min text Förbjuden kärlek med samma ämne
2013-09-02

  Lollitta VIP
Fria människor är levande människor +++++
_____________________________________________________________
Ett enat GAY parti kan etablera sig med sina kandidater i riksdagen
_______________________________________________________+++++

Jag känner några och dem är otrolig intelligenta och lekfulla...


Bara Vissa är födda att förändra GAMLA VÄRLDEN (kanske det är DE?)
2013-09-01

  agneta pichler
tummen upp :)

härlig text
2013-09-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Fyndigt tänkt och skriftat!
2013-09-01

  SatansSon VIP
riktigt fyndig.
2013-09-01

    ej medlem längre
Homosexuell som homosexuell.
Namnet spelar mindre roll i
sammanhanget liksom :)
2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP