Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fylld åtrå





Fyllan smekte insidan av min hals
Likt dina händer smekte mitt underliv
Jag blev våt
Som den varmaste alkoholen
Vi drack oss berusade
I varandras ögon
Smekte sönder våra hjärnor
Med ord
Tills jag var tvungen att gå




Fri vers av Tess74
Läst 302 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-01 15:02



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Retfull och rolig! :)
2013-09-02

  Lars Hedlin
Starkt fångat!
2013-09-02

    basen
Väl formulerat Queen.
2013-09-02

  Carina Bendix
Vi drack oss berusade i varandras ögon..vackert!
2013-09-01

  peter markurth
bra
2013-09-01

    ej medlem längre
Varför var du tvungen att gå? När vi hade så mysigt... *ler hysteriskt*
2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74