Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan väl

"Dom" säger, kan du inte måla en sådan där? En som man ser vad vi gjort, en som visar, alla våra upplevelser under resan, under ditt, under datt.
Kan du inte måla... en sådan där?
Kan du inte göra en tavla som visar intrycken från detta äventyr vi haft tillsammans, så ordnar vi en utställning och skaffar... ditt och datt?

Och jag svarar

Jag målar inte dina ideer eller det du har i ditt huvud. Det kan du göra själv.

Jag säger,

att jag inte kan köpas. Jag är ingen som du kan flytta runt och visa upp och skaffa dig goder för; inte din joker, din gycklare...

Det är min värld och jag gör vad som passar mig, roar mig.
Ibland tangerar det dina tankar och ditt hjärta,

och jag menar,

att du kan få ta del av det hela men mitt universum är mitt.
Det hela.




Övriga genrer av hansensson
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-01 17:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
att vara solitär. rakryggat!
2013-09-03

  PPQ
kanonbra
2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson