Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi båda ville det så mycket





Kände du när jag smög upp bakom dig
Kunde du känna min doft
Visste du vad som väntade

Jag vet
Att du vet

Men du sa inget
För du ville lika mycket som mig




Fri vers av Tess74
Läst 243 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-09-01 17:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
KAn tolkas på många sätt....
2013-09-02

  Carina Bendix
Bra! Lite mystisk..kan tolkas i oändlighet precis som man själv vill.
2013-09-01

  PPQ
passion rykande het passion:D
2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74