Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Våg möter våg

 

Våg möter våg

dygn efter dygn

smeker  slipar

 

Så levs livet

morgon till kväll

vågrörelser 

kommer och går

 

Svallande vågor

efterdyningar

rör vid människan

 

sköljer rent

skapar om

 

 

Stillnar

stilla

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 381 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-02 21:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra
2013-11-04

  Nina.H
Så vackert om vågorna..
2013-09-11

  ResenärGenomLivet VIP
Behagligt mjuk stillhet...mycket vackert...
2013-09-03

  Kristina Wallbing
Skön dikt! Lugnt och rytmiskt. Och det finns något nådefullt mellan orden..
2013-09-03

    ej medlem längre
En underbart finstämd text!
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling