Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild







Strök förbi dig i spegeln
Du reflekterade över min skugga
Rös över ryggraden
Precis där jag smekte dig igår

Kände du hur jag kysste din hals?
Hårt omfamnade jag din nacke
Blåste liv i ditt inre
Med min närhet

Vi älskade

Först mjukt med närvaro
Sedan hårt och utan vett
Jag rev sönder din rygg
Du älskade smärtan

Nu ligger vi på varsin sida
Av oändligheten
Oförmögna att ta tag i varandra
Sorgen har bränt hål i våra hjärtan




Fri vers av Tess74
Läst 197 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-01 18:37



Bookmark and Share


  peter markurth
söt, med undertoner
2013-09-06

    ej medlem längre
"Nu ligger vi på varsin sida
Av oändligheten"
Snyggt.
2013-09-03

  Jordgubbsodlare
Taskiga sår veckorna efter, men stundens hetta var säkert värt det? :)
2013-09-02

  Lars Hedlin
En dikt som berör!
2013-09-02

  Carina Bendix
Mycket starkt och berörande!
2013-09-01

    ej medlem längre
Så ruggigt bra!!!!
2013-09-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek smärtar. Ibland i både kropp och själ.
2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74